5. padoms: Kā veidot izteiksmīgākas acis, mainot to formu

Tāpāt kā seju var padarīt tumšāku vai gaišāku, Jūs variet arī izmainīt acs formu. Ja Jūsu acis ir ļoti tuvu vai arī vienkārši mazas, tad, protot pielietot ēnu principus, Jūs variet tām piešķirt praktiski jebkuru formu un, paslēpjot trūkumus, izcelt savas priekšrocības.

Ja vēlaties uzsvērt: nedaudz bronzera uzklājiet uz augšējā plakstiņa, starp uzacu un skropstu līniju. Ar vecumu āda ap acīm zaudē elastību, un visas Jūsu uzvilktās līnijas nebūs tik taisnas kā agrāk, tādēļ triks ar bronzeri piemērots nobriedušai ādai, lai akcentētu acis.
Padoms meitenēm ar zilām acīm: izmantojiet oranža toņa bronzatoru – tas darīs acis vēl zilākas.

Ja Jums ir tuvu izvietotas acis: Jums palīdzēs melns acu zīmulis, sākot no acs zīlītes vidu gar visu plakstiņu malu, nepieciešams savienot augšējo un apakšējo plakstiņu.

Ja Jums ir smagi acu plakstiņi, tad, lai tos piepaceltu, izmantojiet to, ko Jūs tikko uzzinājāt par gaismu un ēnu. Sākot no uzacs, uzklājot gaišas ēnas, izgaismojiet plakstiņu, tad sajauciet un iztušējiet ēnas, kurus vēlējāties izmantot. Pārliecinieties, ka esiet labi iztušējusi ēnas un izgaismoto plakstiņu daļu.

Ja Jums ir mazas acis: labāk izmantot acu zīmuli bēšīgā krāsā, velkot pa acs iekšējo apakšējo malu – tas padarīs Jūsu skatienu vairāk atvērtu. Pēc tam izmantojiet melno zīmuli gar visu acs apakšējo un augšējo līniju, ko savienosiet acs ārējā stūrī.

Un vēl viens ieteikums sakarā ar acu grimu: klājiet melno zīmuli uz acs ārējās un iekšējās malas. Tas palielina un izceļ acis, arī palielinot Jūsu dabīgo skropstu līniju.

Komentēt