4. padoms: Kā piekoriģēt sejas formu

Ar grima palīdzību Jūs varat ne tikai uzlabot sejas toni un krāsu, bet arī pielabot tās kontūru. Viss noslēpums ir ēnās un izgaismojumā. Jebkura Jūsu sejas daļā tiks izcelta līdzko Jūs to izgaismosiet.

Piemēram, ja Jums ir apaļa sejas forma, Jūs variet to padarīt ovālu, uzklājot uz plakstiņiem un nedaudz zemāk par vaigu kauliem un zodu bronzas krāsu vai tonālo krēmu, kas ir par diviem toņiem tumšāks kā Jūsu dabiskā ādas krāsa.

Ja Jums ir izcelta piere: lai pēc iespējas samazinātu pieres apjomīgumu, izmantojot bronzatoru, uzklājiet ēnas uz ārējās pieres kontūras gar matu augšanas līniju.

Ja Jums ir plakans vai plats deguns: uzklājiet ēnu visa deguna garumā, sākot no uzacu iekšējā kaktiņa. Pēc tam pasvītrojiet Jūsu deguna centru.

Ja Jūsu vaigi izplūst: uzklājiet gaišu tonālo krēmu nedaudz augstāk par vaigu kauliem līdz deniņiem. Izmantojiet sārtumu tieši uz vaigu kauliem un tad izmantojiet bronzatoru.

Ja Jūs tiešām gribat izcelt Jūsu sejas kontūru, izmantojiet spīdīgas ēnas, kas atstaros visvairāk gaismas. Tad pēc bronzatora izmantojiet matētu pamatu, kas absorbēs gaismu un veidos kontrastu.

Komentēt